AGC Automotive – reprezintă 30% din piața mondială de geamuri auto   

AGC Glass Europe produce și prelucrează sticla în plăci care se folosește în construcție (montarea geamurilor exterioare și a celor decorative interioare), industria de automobile,  energetica solară și alte ramuri specializate. Sediul companiei, care este și subdiviziunea europeană a companiei AGC Glass – cel mai mare producător de sticlă în plăci din lume, se află la Bruxelles (Belgia).  

Motto-ul companiei „Glass unlimited – sticlă fără limită” reflectă perspectivele vaste bazate pe:

  • sticla ca material, care corespunde cerințelor crescînde față de nivelul de confort, eficiența energetică, protecția sănătății, securitatate și aspectul exterior; 
  • produse și procese inovative ca rezultat al cercetărilor permanente în domeniul tehnologiilor avansate de producere a sticlei; 
  • complexul industrial, care include peste 100 de întreprinderi în Europa – de la Spania pînă la Rusia.
  • rețea de marketing mondială;

AGC Automotive crează designul, elaborează, produce și livrează toate tipurile de geamuri auto: 

 

  • parbrize,
  • geamuri laterale,
  • lunete,
  • panouri de sticlă pentru acoperiș

 

precum și sisteme de fixare, echipamente suplimentare (antene, senzori de ploaie, ceață și lumină și dotare specială pentru creșterea confortului în interiorul automobilului). 

 

                                    

 

Produsele auto de marca AGC sunt foarte apreciate de producătorii auto. Concernul a fost distins cu numeroase premii de la astfel de companii, precum Toyota, Daimler, General Motors, Ford, Fiat, Volkswagen, PSA Peugeot Citroen și Suzuki.

Producătorii de automobile apreciază la justa valoare nu numai specificațiile tehnice ale sticlei noastre – calitate, cost, durabilitate, tehnologii și inovare, dar și aspectele relațiilor reciproce: echitate, fiabilitate și credibilitate. Subdiviziunea de distribuție a geamurilor auto pe piața pieselor de schimb (AGC ARG) asigură cu geamuri și accesorii vînzătorii de piese auto, cumpărătorii cu ridicata și centrele de instalare în toată Europa.

 

 

AGC