ayfar

 

Compania Ayfar a fost înființată în anul 1996, în Turcia, la Istanbul.  De atunci se  înregistrează o dezvoltare activă a procesului de producere a elementelor optice pentru automobile. 

Compania produce anual peste 3 milioane de piese de schimb. Pe o suprafață industrială de circa 40000 m2 se produc faruri, sticle pentru faruri, semnale stop, faruri anticeață și alte accesorii de iluminat.  Din momemtnul înființării compania și-a pus scopul de a produce piese de calitate la un preț accesibil și de a oferi suport clienților.

O atenție deosebită  Ayfar acordă controlului calității. 

 

controlul calitatii

 

Calitatea produselor și serviciilor, continuitatea și fiabilitatea, de a fi cei mai buni în condițiile de concurență crescîndă – iată sarcinile pe care și le-a stabilit compania. Datorită calității înalte a produselor, companiei i-a fost eliberat certificatul de calitate ISO 9001:2008. În rezultatul lucrărilor intense în aprilie 2013 a primit certificatul ISO/TS 16949:2009.

Optica auto este supusă încercărilor optice cu ajutorul goniometrului, care a fost procurat de la compania germană „OPTRONIK”. 

Gama de produse este în continuă extindere, ca urmare a creșterii numărului de modele de autovehicule în diferite domenii ale vieții - de la autoturisme, microbuze, autobuze și camioane pînă la mașinile agricole. An de an Ayfar își ridică nivelul stabilit  pentru a deveni cel mai bun producător, iar produsul său – un brand mondial.

certificate

 

Proclamînd motto-ul său – „Calitate, stabilitate și fiabilitate” în produse și servicii, „Creștere stabilă” – o creștere a prezenței sale pe piața mondială de piese auto, AYFAR treptat cucerește piețe noi în domeniul opticii auto. Și se pare că îi reușește. Aproape 70 la sută din toate produsele sunt exportate în peste 40 de țări ale lumii.

 

producerea elemetelor optice auto

 

Fiind antrenată în producerea opticii auto din momentnul fondării sale, din anul 2009 compania își reînnoiește tehnologia de producere, împrumutînd-o de la o companie italiană. Noua tehnologie a permis utilizarea de roboți, care a sporit creșterea vitezei și calității de producție.

 

folosirea robotilor

 

Din anul 2009 compania a început să folosească ERP software,  ceea  ce i-a  permis să crească productivitatea generală a companiei, să reducă pierderile de resurse, precum și să crească productivitatea maximă.  

Ayfar îmbunătățește în permanență calitatea produselor sale, prin implementarea de soluții inovatoare.

 

TR 520 Rotating Beacon

Farul DACIA Logan- Sandero / Headlight 2013

TR 520 Rotating Beacon far DACIA Logan- Sandero

Firma Ayfar produce faruri, semnale stop, indicatoare de viraj, lămpi și multe alte elemente de iluminat pentru autoturisme și vehicule comerciale de mărcile: Audi, Dacia, Daewoo, Fiat, Hyundai, Lada, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Tofas, Toyota, Volkswagen, Gazelle, BMC, Iveco, Magirus, Citroen, Ford, etc.

La vehicule comerciale optică pentru BMW, DAF, Dodge, Ford, Isuzu, Iveco, VOLVO,  MAN, MAZ, Mercedes, Renault Trucks și multe alte mărci.

Materialele și fotografiile sunt luate de pe site-ul oficial al producătorului de sisteme optice pentru automobile http://ayfar.com/tr/Anasayfa.

Întrebați elemente optice atît pentru camioane, tractoare, microbuze, cît și pentru autoturisme. Sunt disponibile indicatoare de viraj, faruri anticeață, semnale stop, faruri, becuri ceață sau halogen universale.