Optica Depo Auto Parts Ind. Co., Ltd

DEPO

 

Compania Depo Auto Parts Ind. Co., Ltd a fost fondată în anul 1977 în orașul Chang Hua (Taiwan), dispunînd la început de o fabrică mică cu o suprafață de 227 m2, care producea piese din aliaje ușoare pentru autoturisme. În decurs de 2 ani a avut loc o reorientare spre producția de sticlă pentru faruri auto, iar producerea a fost transferată în orașul Deer Port. După aceasta la companie s-a simțit o creștere intensă. O mare atenție s-a acordat tehnologiei și inivațiilor. Compania realizează o activitate inovativă serioasă și dispune de propriul centru de elaborări și cercetări. Astăzi DEPO are în componența sa 4 fabrici mari, 4 depozite permanente în SUA și unul în Canada, peste 2.800 de angajați în zeci de oficii în întreaga lume. Încă în anul 2007 rotația anuală  a companiei a constituit 300 mln. de dolari SUA. Sediul central al companiei se află pînă în prezent în orașul Liukan, însă cel mai mare oficiu, angajat în comerțul internațional, este situat în Taipei - capitala Taiwanului.

 
elemente optice depo


Toată optica DEPO se produce sub un control strict și fiecare lot de marfă trece o testare. Compania DEPO produce optică într-atît de calitativă, încît diferența dintre ea și originalul constă numai în logo-ul producătorului. În tehnologiile de producere ale sistemelor optice Depo se introduc în permanență tehnologii inovatoare, care vizează îmbunătățirea calității și reducerea costurilor de producere, precum și lărgirea gamei de produse. Optica Depo pentru tuning este produsă sub brandul Depo Performance. Toate modelele din această serie sunt concepute pentru a spori luminozitatea farurilor auto, fără a afecta funcționalitatea și fără a compromite siguranța pasagerilor. Luminozitatea și vizibilitatea sunt principalele elemente ale securității cerute de lege la elaborarea opticii alternative.

Compania se află în continuă dezvoltare. Nu mai puțin de 6% din suma vînzărilor anuale sunt folosite pentru instruirea personalului, pentru noi cercetări de laborator și perfecționarea tehnologiilor. Astfel, în anul 2005 au fost alocate în aceste scopuri peste 400 de milioane de dolari Taiwan. În plus, Depo este o companie integrată social. Aceasta finanțează diferite festivaluri și concursuri internaționale, ajută elevii și studenții supradotați, participă la realizarea multor programe sociale și ecologice.

Asortimentul principal al companiei DEPO se compune din faruri principale, faruri anticeață (PTF), lanterne spate, indicatoare de viraj, indicatoare de mers înapoi, faruri semnale stop. Produsele de marca DEPO au căpătat o reputație bine-meritată printre proprietarii de automobile, centrele de deservire și producătorii de automobile datorită calității înalte și prețului accesibil. Optica DEPO e certificată în conformitate cu standardele internaționale ISO 9002 și QS 9000, care impun cerințe aspre calității și întregulului proces de producere. De asemenea optica DEPO a trecut procesul de standardizare în SUA în cadrul Standardului Federal de Siguranță a autovehiculelor SAE & DOT FMVSS-108.

Motto-ul companiei: „Excelența iluminării - perfecțiunea securității”.

Optica DEPO poate fi procurată prin accesarea site-ului www.PARBRIZ-LUX.MD și încă în 190 de țări ale lumii practic pentru întreaga gamă de autoturisme!