Producător de geamuri auto - Pilkington

Compania Pilkington a fost fondată în anul 1826 și pînă în prezent poartă numele lui Alastair Pilkington, care la rîndul său este cunoscut de toți topitorii de sticlă din întreaga lume. Anume el în anul 1856 a inventat așa-numitul „proces float”, utilizat și în prezent în producerea de sticlă în plăci. Cifra de afaceri a companiei depășește 4 mln. euro pe an. Fabricile de producție ale companiei sunt situate în 26 de țări ale lumii, iar consumatorii produselor acestei companii sunt 130 de țări. Montarea parbrizelor Pilkington poate fi efectuată pe orice continent al lumii, cu excepția Antarctidei. Cele mai faimoase și cele mai renumite companii producătoare de automobile utilizează parbrize Pilkington.


1246039530pilkington_000

Mai mult de 50% din volumul producției Pilkington se comercializează în Europa, circa 25% - în America de Nord, restul practic în părți egale se comercializează în Asia, Australia și Amercia de Sud.
Cu toate că prima fabrică Pilkington a apărut în Marea Britanie, la moment compania dispune de o mulțime de reprezentanțe situate în întreaga lume. În același timp, cel mai plăcut e că locul producerii nu afectează calitatea produsului, deoarece compania ține mult la reputația sa și produse rebutate se întîlnesc extrem de rar. Și fiecare caz se examinează de către conducerea și personalul companiei ca un caz extraordinar. Pe lîngă faptul că, compania folosește în mod activ în procesul de producție experiența acumulată timp de multe decenii, ea se ocupă în permanență de elaborările inovative, astfel perfecționînd în continuu procesul de producție a geamurilor auto. De exemplu, recent publicului a fost prezentată o nouă creație a companiei – geamuri autocurățitoare Pilkington Activ.

 

Producția acestei companii oferă confort automobilistului după cel puțin patru criterii: acustică, izolare termică, confort atmosferic și vizual. Secretul succesului companiei constă în controlul strict al calității produselor, datorită căruia marca este cunoscută și apreciată în întreaga lume.

O gamă variată de geamuri auto de marca Pilkington în Chișinău este prezentată la compania „Caraus E.D.”, www.PARBRIZ-LUX.MD

 

 geamuri auti de la Pilkington