Datorita experienței acumulate, începând cu anul 1970, compania Mars Otomotiv a devenit unul dintre lideri în producerea elementelor optice auto în Turcia. Strategii inovatoare, și vânzări orientate către client, au întărit pozițiile companiei pe piața pieselor auto.

Mărind capacitatea de producere pentru a oferi elemente optice automobilelor, numărul cărora creștea intensiv, a apărut necesitatea lansarea noilor linii de producere. În anul 2010 a fost construit complex nou, cu suprafața aproximativ 10 000mp, acesta a fost lansat în 2013.

 

laboratoriu

Cu toate că  inițial compania Mars Otomotiv se specializa pe producerea elementelor optice auto pentru automobile ușoare, mai târziu a început să producă și pentru tractoare, camioane și altă tehnica specială. În așa mod, anual compania produce peste 3 milioane piese, pentru peste 700 tipuri de dispozitive, care includ faruri spate, semnalizatoare, faruri anti ceata, lumini de parcare, accesorii și altele.

 

producerea elementelor optice


Mars Otomotiv a căpătat încrederea la automobiliști datorită calității înalte a produselor, si prețurilor rezonabile. Acești factori au contribuit la crearea rețelelor de magazine pe tot teritoriul Turciei. Peste e perioada scurta de timp, Mars Otomotiv a lansat vânzări internaționale, acum optica auto de la aceasta companie poate fi procurata în peste 50 țări, în 5 continente.

Abordarea unică în producere și realizarea ideilor, ajuta companiei să fie una dintre lideri mondiali în producerea elementelor optice auto
SRL «Carauș E.D.» realizează optica auto Mars Otomotiv angro si cu amănuntul