Rezultatul reparării a parbrizului Vă va bucura cu siguranță. Adresîndu-vă experților noștri, experiența cărora în cadrul companiei  este de 10 ani și mai mult, veți obține cea mai bună soluție a problemei, veți prelungi durata de exploatare. Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare lucrările de restaurare durează de la 15 pînă la 40 de minute în dependență de dificultatea defecțiunii. Cel mai important este de a repara fisura sau ciobitura imediat, în acest caz defectul va fi practic neobservat.

În procesul reviziei tehnice a automobilului se ivesc o mulțime de defecțiuni mici, care în viața de zi cu zi sunt inobservabile, însă ele afectează siguranța. Deseori se depistează fisuri și ciobituri de parbriz în zona ștergătorului de parbriz. Apare întrebarea, ce e mai bine de făcut: de a repara fisura sau de a înlocui parbrizul?

În orice caz, fiecare alegere își are argumentele pro și contra. În tratarea acestei probleme este  necesară o abordare individuală, pe care o aplică experții companiei noastre la eliminarea ciobiturilor, fisurilor de pe geamurile auto.

Procesul de reparare a geamului durează ce la 15 pînă la 40 de minute și include următoarele etape:

  • Curățarea ciobiturii de murdărie și praf;
  • Forarea razelor;
  • Umplerea sub presiune a razelor mici ale ciobiturii cu polimer;
  • Sigilarea cobiturii, fisurii;
  • Prelucrarea cu raze ultraviolete sau polimerizarea;
  • Lustruirea geamului (îndepărtarea resturilor de polimer).

 

Repararea ciobiturilor

Ciobutura este o deteriorare a geamului, care nu necesită o înlocuire obligatorie. Noile tehnologii de reparare a parbrizelor permit repararea calitativă și necostisitoare a ciobiturilor de orice complexitate într-un timp scurt.În funcție de specificul deteriorării și de vechimea ei, fisura, ciobitura, „ochiul de bou” după reparare vor fi practic invizibile. În centrele de deservire SRL „Caraus E.D.” situate în Chișinău activează specialiști cu experiență în domeniul geamurilor auto, care au făcut studii specializate, experiența multora dintre ei în cadrul companiei este de 10 ani și mai mult. Efectuînd la timp repararea ciobiturii, fisurii, veți amîna pe un timp înlocuirea geamului, ceea ce este mai ieftin decît procurarea unui geam nou și  instalarea ulterioară a acestuia. În cazul în care nu veți repara la timp ciobitura, aceasta va cauza  înlocuirea parbrizului, care va fi unica soluție a problemei. Procedura de reparare a parbrizului va dura mai puțin timp decît instalarea unui geam nou. Însă țineți minte că, chiar și un geam reparat calitativ este periculos, este cum v-ați folosi de o cană sau farfurie cu fisură, în orice moment se poate întîmpla neplăcerea. Totuși siguranța autovehiculului Dumneavoastră trebuie pusă pe primul loc.

 

reparatie parbriz

 

Repararea fisurilor

Sub acțiunea factorilor externi (lovituri, variații de temperatură, zdruncinări puternice), precum și parbrizele de calitate inferioară duc la apariția fisurilor pe parbriz. Parbrizul spart afectează în mod semnificativ vizibilitatea în timpul mersului, reducînd astfel nivelul de siguranță. Cu cît mai repede contactați centrele noastre de deservire, cu atît fisura de la geam va fi mai puțin vizibilă. Specialiștii noștri cu experiență efectuează repararea tuturor tipurilor de fisuri, ciobituri și a altor defecte de pe geamurile auto la toate mărcile de autoturisme: Volkswagen, Porsche, Mazda, Daihatsu, Lada, Lifan, Saab, Dacia, Land Rover, Mercedes Brilliance, Opel, Daewoo, Fiat, Jeep, Range Rover, Toyota, Kia, Chevrolet, Fiat, BMW, Citroen, Mitsubishi, Honda, Nissan, Peugeot, Volvo, Geely, BYD, Renault, Skoda, Suzuki, Subaru, Ford, Hyundai, Audi  și multe altele.

Centrele noastre de deservire sunt amplasate comod în diferite sectoare ale Chișinăului, ceea ce vă permite să efectuați repararea geamului în apropierea casei, economisind timpul și banii.

Cu toate acestea, repararea geamurilor auto are un mic dezavantaj – fisura este totuși vizibilă dacă este privită sub un anumit unghi. Însă trebuie să se țină minte, rezultatul reparației depinde în primul rînd de timpul trecut din momentul formării fisurii. 

Dacă ați depistat o fisură sau o ciobitură pe parbrizul automobilului, vă recomandăm imediat să o lipiți cu lipici, pentru a evita pătrunderea de praf și murdărie, și cît mai curînd posibi să contactați un profesionist, deoarece rezultatul final al reparației depinde de cît de rapid o veți face.

Atenție, vă recomandăm suplimentar să vă protejați geamul cu nano-acoperirea „Pro-Tec”. Detalii suplimentare aflați în articol 

 

Repararea parbrizului o puteți comanda, contactînd centrele noastre de deservire din or. Chișinău:  


Rîșcani  - Socoleni1

Sculeni – Calea Eșilor 14/3

078 808 878

078 808 898


 
Prețul pentru reparație depinde de complexitatea acestuia, mărimea suprafeței defectate și consumul polimerului. Pentru a afla prețuri, contactați managerii noștri. 

 

·         Curățarea ciobiturii de murdărie și praf;