orig

Iar apoi: "Ginditi-va si decideti singuri ...", sau aveti grija de siguranta si confortul Dumnevoastra, achitind mai mult pentru geamul identic celui original si primind placere de la conducerea automobilului cu un geam excelent, sau economisiti, ceea ce nu intotdeauna este justificat....

Mai mult

orig

SRL „Carauș E.D.” mai bine de 21 de ani se ocupă de geamuri auto. Am acumulat o experiență vastă în domeniul realizării și instalării oricăror tipuri de geamuri auto. Prim urmare vă putem ajuta să vă descurcați în chestiunile de alegere a geamului auto.

Mai mult

orig

Respectarea procesului tehnologic. După lipire, automobilul trebuie să stea nemișcat 2 ore, pentru ca adezivul de polimer să se usuce. Întregul proces de înlocuire a geamului durează 2,5-3 ore. În decurs de 24 de ore trebuie să respectați regulile de exploatare a automobilului....

Mai mult

orig

Un indiciu sigur al geamului auto contrafăcut îl constituie marcajul incorect pe geam sau lipsa acestuia. De obicei marcajul este amplasat în colțul din dreapta de jos al geamului și se aplică prin gravare sau tratare cu substanțe chimice.

Mai mult

orig

O istorie tipică a unui client: „Astăzi am decis să înlocuiesc geamul auto. A început să plouă. Nu, va fi mai bine să amîn înlocuirea geamului pentru o vreme mai bună”. Astfel se gîndesc majoritatea conducătorilor auto și greșesc....

Mai mult

orig

La 26 noiembrie 2016 compania SRL „Carauș E.D.” și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare! De la un cabinet și o boxă mică în Chișinău, pe str. Kiev, 7, compania s-a extins pînă la 3 filiale, o mulțime de comercianți cu ridicata și cel mai modern depozit la Stăuceni, care în curînd va începe să funcționeze.

Mai mult

orig

AGC Glass Europe a dezvoltat o a doua generație de parbrize cu proprietați de control solar - IRIS , folosind o nouă combinație de acoperiri.....

Mai mult

orig

în ultimele 6 luni anului 2016, în R.Moldova au fost fixate 249 furturi prin spargerea geamurilor automobilelor. În anul 2015 au fost înregistrate 533 cazuri de furt a lucrurilor personale din automobile...

Mai mult

orig

Cum vine seara, Chișinăul se umple cu lumina farurilor automobilelor. Lumina automobilului care se deplasează, umple drumul cu dinamică și frumusețe.

Mai mult

orig

Cum să micșorezi consumul combustibilului și emisiile – întrebările și-au pus scop să rezolve mulți producători de automobile.

Mai mult

orig

Acum geamuri auto NordGlass se vor produce sub brandul AGC

Mai mult

orig

Dacă se prognozează ploi, atunci e mai bine să plecați mai devreme. Șoferi experimentați considera, ca viteza automobilului în timpul ploii nu trebuie să depășească 40-50 km/h.

Mai mult

orig

Betaseal – o alegere perfectă pentru monatrea geamurilor auto cu o calitate de fabrică!

Mai mult

orig

Sticla a dat o fisură sau ciobitură, fiți atenți în orice clipă, securitatea D-stră poate fi amenințată. Aceasta este ca o durere de dinți, viață liniștită..

Mai mult

orig

Dimineața, alerg la parcare, dar....! Pe parcursul nopții temperatura afară a scăzut de la +5 până la -8, așa e în Moldova iarna. Îmi ia locul în mașină, și înțeleg...

Mai mult

orig

Procesul de schimbare a parbrizului în compania "Parbriz-Lux". Credem că avem ceva de spus în domeniul comercializării și instalării parbrizelor.

Mai mult

orig

Ștergătoare de parbriz sunt o parte foarte importanta a automobilului. Dar necitind la acest fapt, mulți șoferi nu controlează starea lor, și nu le schima la timp. Nu mulți își dau seama ca parbrizul curat este garanția securității Dvs.

Mai mult

orig

Dacă pe parbriz a apărut o fisură sau ciobitură, fiți atenți, în orice clipă securitatea D-stră poate fi amenințată.

Mai mult

orig

Linia modernă de producere a sticlei flotate în plăci este una din 170 în întreaga lume, toate împreună ele produc peste un milion de sticlă flotată în plăci în întreaga lume în fiecare an

Mai mult

orig

Cazul in Rusia, fiul soferului ascultind muzica a apasat din neatentie pe signalizare si a deschis usa, automobilul a inceput sa signalizeze tare si copilul din frica a iesit si a inchis usa. Automobilul stopat sa signalizeze, dar cheia a ramas inauntru, unica iesire - de sparg geamul

Mai mult

orig

Întotdeauna doresc să văd automobilul meu cu geamurile curate și strălucitoare, fără a cheltui timp și bani! (Visul oricărui șofer)

Mai mult

orig

În prezent microbuze se folosesc pe larg către organizațiile de producători, cit şi cele care se ocupa cu transportarea pasagerilor. Foarte des apare necesitatea în transformarea microbuzelor comerciale în microbuze taxi.

Mai mult

orig

Autoworld.md s-a lansat la 28 iunie 2015 în zona Criuleni. Ce căuta vulturul – brandul companiei Geamuri Auto din Chișinău, steagul cu imaginea căruia a fost observat pe malul Nistrului? Băieții din cadrul firmei specializate în domeniul geamurilor auto, elementelor optice și a pieselor de schimb pentru caroserie, au decis să petreacă un week-end de minune, însă s-au ales într-o încercare serioasă. Sarcina a fost nu din cele mai ușoare – de a trece complexul carstic de 1.700 de metri.

Mai mult

orig

- Lucrînd aproape 20 de ani pe piața Moldovei a vehiculelor, pot spune că astăzi, automobilul a obţinut un statut special. Acesta nu este doar un mijloc de transport, indicator al poziției financiare...

Mai mult

orig

Firma “Parbriz-Lux” in Chisinau ofera servicii de montare a parbrizelor, lunetelor si a geamurilor laterale nu doar pentru automobile usoare, da si pentru camioane.

Mai mult

orig

Compania Guardian produce geamuri pentru automobile, in marea pentru transportatoare. Daca sa vorbim despre producerea sticlei plane, Guardian este pe primul loc.

Mai mult

orig

Seara plcînd de la Fair Park în orașul Dallas, în parbrizul automobilului femeei a nimerit glontele. Femeia este mulțumită că a rămas în viață. “Totul ce am auzit, a fost un zgomot asemănător cu o pocnitoare.” Dar aceasta nu a fost pocnitoare..

Mai mult

orig

Senzor debit aer – este dispozitivul care măsoară traficul aerului, cantitatea si masa care nimerește în motor, pentru a controla consumul combustibilului...

Mai mult

orig

Firma noastră a câștigat medalia de argint în concursul centrelor de deservire auto Notorium 2016.Notorium 2016 este competiția brand-urilor din Moldova, care sa petrecut de pe 11 aprilie până 15 mai 2016. Rezultatele concursului au fost anunțate către organizatorii concursului..

Mai mult