orig

Bara de protecție – este un element estetic și funcțional, pentru orice automobil. Dacă ați nimerit într-un accident, sau ați deteriorat bara cumva altfel, trebuie să știți....

MAI MULTorig

Pentru ca parbrizul nou să vă servească timp îndelungat după montare, vă recomandam să urmăriți câteva reguli simple, legate de procesul uscării totale a adezivului

MAI MULTorig

ștergătoare de parbriz joaca un rol important in ceia ce ține de securitatea automobilului. Schimbarea lor la timp este extrem de importantă, se recomanda nu mai rar de odată în 6 luni.

MAI MULTorig

În ploaie și noroi mișcarea ștergătoarelor ne deschide drumul, fără ele nu vom putea merge departe cu parbrizul murdar sau încețoșat.

MAI MULTorig

Sosirea verii pentru pentru automobiliști este comemorată de problema ca abure pe parbriz. Abure poate provoca situații periculoase, sau chiar accident

MAI MULTorig

La alegerea geamurilor auto, managerul poate întreba tipul caroseriei automobilului Dumneavoastră. Deci, să clarificăm, care sunt tipurile de bază ale caroseriei. Toate tipurile de caroserie sunt prezentate de trei grupuri: tricorp; bicorp, monovolum.

MAI MULTorig

ORIGINAL sau NEORIGINAL, ce să alegem? Geamurile originale sunt ABSOLUTE! Ele servesc drept etalon la care tind toți producătorii mondiali de geamuri auto.

MAI MULTorig

Cercetătorii de la universitatea din Toronto au publicat rezultate, care avertizează pe șoferi despre pericolul folosirii sistemelor care proiectează informație despre automobile sau smartphone pe parbriz. Acest dispozitiv a fost creat cu scopul ușurării conducerii, dar în opinia cercetătorilor fluxul de informație pe care șoferul trebuie să prelucreze doar sustrage atenția șoferului

MAI MULTorig

Deci, a sosit timpul concediului mult așteptat și în cele din urmă ați decis să mergeți într-o călătorie captvantă cu propriul automobil. Doar călătoria nu cunoaște hotare și are mii de rute, deschide multe orizonturi noi, interesante și necunoscute.

MAI MULTorig

La toate centrele noastre puteți procura produsul necesar, de asemenea puteți instala geamuri auto în centrul convenabil (vezi „Contacte”). Numai specialiștii cu experiență sunt în stare să realizeze o instalare calitativă a geamurilor auto și să Vă asigure o securitate garantată.

MAI MULTorig

Sticla pentru automobile in anii 1930 se fabrica prin metoda de rulare continua urmata de slefuire si lustruire. In anii 1920 sticla se fixa pe mese staționare si se prelucra cu discuri rotunde de slefuire. I

MAI MULTorig

Iarna, cînd drumurile sunt acoperite cu sare, este important să păstrăm geamurile curate. Iată 10 sfaturi cum simple dar utile de la Parbriz-Lux.md

MAI MULTorig

Tipuri de geamuri auto Geamuri auto pot fi de un singuar strat si cu mai multe ( laminate ). Cele care sunt doar cu un strat sunt numite stalinite sau calite, deoarece acestea se prelucreaza termic prin process numit calire ( incalzirea si racira lenta )

MAI MULTorig

Geamuri auto are o structură deosebită. Doar la prima vedere ar părea că este o sticlă obișnuită, dar fiecare șofer știe despre particularități legate de acest tip de sticlă. Alegerea geamurilor auto nu este un lucru ușor, deoarece de aici depinde securitatea pasagerilor, și a automobilului în genere.

MAI MULTorig

Astăzi pe piață sunt destul de multe mărci de parbrize, se deosebesc ele prin preț și calitate. Parbriz ales corect va servi mult timp. Parbrize originale au un preț destul de mare. Dar nu toți deținătorii automobilelor sunt gata să achite suma mare.

MAI MULTorig

În procesul expluatării a parbrizului cu timpul apar diferite defalcări și defecțiuni, care necesită rectificare imediată. Dacă aveți o mașină low-end, atunci adresare la un service-centru specializat va fi destul de scump. De exemplu trebuie să schimbam parbrizul, dar bani nu sunt, atunci aceasta o putem face și sinestătător.

MAI MULTorig

Cum să curățați geamurile automobilului Pentru conducerea automobilului în siguranță, este importantă vizibilitate bună, de aceia parbrizul trebuie îngrijit.

MAI MULTorig

Des se întimplă că după ploaie, sau spălătorie auto lumini încep să transpire. Aceasta se întimplă din cauza crăpăturilor care au apărut pe plastic ori hermetic, sau din cauza astupării cu murdărie a orificiilor de ventilare

MAI MULTorig

Compania noastră mulți ani la rînd se ocupă de instalarea și vînzarea parbrizelor, lunetelor și geamurilor laterale. Noi oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate – geamuri auto pentru toate mărcile de automobile.

MAI MULT