Compania SRL „Caraus  E.D.” salută proprietarii de autovehicule!

De 20 de ani (din anul 1996) activăm cu succes pe piața pieselor auto din Moldova. Brand-ul nostru – vulturul, iar acum și un nou logo elegant, au devenit un simbol expresiv recunoscut. Automobiliștii așa și spun unul altuia: „Mergi la compania care cu vultur. Acolo vei găsi geamuri auto bune, elemente optice și de caroserie la prețuri accesibile!”

În prezent compania este prezentată de 30 de specialiști, în frunte cu directorul companiei  – Carauș E.D. Despre stabilitatea companiei vorbește faptul, că 70% din personal activează într-un colectiv prietenos timp de 10 și mai bine ani. Acești bărbați sunt adevărați experți în domeniu. Fiecare instalator montează mai bine de 1500 de geamuri diferite pe an. În procesul instalării se utilizează echipamente moderne de la „Egalizator”, „Metabo”, „Bosh”  și cele mai bune consumabile: „Sika”, „Betaseal”, „Pro-Tec”. Procesele tehnologice se respectă cu strictețe. Fiecare client primește o garanție de 2 ani la instalare.

 

transport pentru parbrize

 

 

În timp ce citiți acest articol, minim 8 clienți se deservesc la noi. Ce-i atrage la noi?

 

În cele 3 filiale cu drumuri de acces convenabile (Rîșcani, Botanica, Sculeni), 3 categorii de produse (geamuri auto, elemente optice și de caroserie), 3 tipuri de servicii (instalarea geamurilor auto, reparație, nano-acoperire) și 3 categorii de prețuri la geamurile auto (clasa premium, calitate business și varianta economă). Conform statisticii, 50% dintre clienți cunosc compania de demult și sunt clienți permanenți, 30% se adresează la recomandarea prietenilor, ceea ce indică despre autoritatea noastră.

 

Cu noi colaborează cele mai mari companii de asigurări din Republica Moldova. Menținem asortimentul pentru toate autovehiculele: modele populare, exclusive și retro, autobuze, microbuze, vehicule speciale și tehnică agricolă. Funcționează sistemul de comandă și livrare.

 

Toate mărfurile sunt certificate și testate la rezistență.

 

Pe clienții fideli îi atrag reducerile.

 

Avînd în vedere toate acestea, clienții la sigur cîștigă în preț, comoditate, confort și garanție de fiabilitate.

 

Cum reușim să propunem prețuri reduse? Mărfurile le primim direct de la 14 funizori cu renume mondial pe baza unor contracte pe termen lung. Numai gama de parbrize include peste 3950 de denumiri! Încăperile pentru depozit ocupă peste 1000 m2.

 

Este demn de remarcat faptul că, reprezentanții celor mai mari importatori ne acordă atenția și sprijinul lor. Securit Saint Gobain (cel mai mare producător mondial de geamuri auto în Europa) a invitat din Moldova pentru celebrarea istorică a celor 350 de ani ai Corporației sale numai reprezentanții companiei noastre. Noi suntem reprezentanții companiei AGC în Moldova (cel mai mare furnizor rus al corporației japoneze, care deține o cotă de 1/3 din piața mondială de geamuri auto), inclusiv am devenit participanți ai celei de-a IX-a Întrunire Internațională a Partenerilor AGC. Aceste fapte vorbesc despre respectul față de statutul companiei din partea cercurilor de afaceri internaționale.

 

Motto-ul companiei – „Orizonturi noi cu noi!” Acest lucru înseamnă : 1. Introducerea  tehnologiilor noi în afaceri, adaptarea noilor produse. 2. Îmbunătățirea statutului social al personalului. 3. Cea mai bună corelație dintre preț  și calitate pentru fiecare client.

 

Misiunea companiei – de a asigura cu produse calitative în Republica Moldova siguranța șoferilor și a pasagerilor, de a cruța nervii, timpul și banii clienților.

 

Pe paginile site-ului nostru veți găsi articole interesante, unde specialiștii noștri își împărtășesc secretele, dezvăluie unele sfaturi și trucuri, precum și catalogul de produse. De asemenea puteți face cunoștință cu referințele clienților, puteți adresa întrebări în chat și primi o consultație gratuită.

 

Compania este testată în timp. Economisiți  timpul și bani cu noi! Fiecarui client - o dispoziție bună, garanție a siguranței.

 

Vă dorim drumuri fără incidente!