Producătorul de geamuri auto – Xinyi Group Glass Co

 

producatorul de geamuti auto XYG

Compania XINYI AUTOMOBILE GLASS (SHENZHEN) CO. LTD (XYG), CHINA, fondată în anul 1988, este unul dintre cei mai mari producători de geamuri auto în Asia.

Compania produce geamuri auto XYG pentru automobilele fabricate în Japonia, Coreea, Europa, SUA, Rusia (autoturisme, camioane, jeep-uri, furgoane europene etc.). Fabrica companiei este situată în zona economică liberă Shenzhen, e dotată cu echipament tehnologic european modern, sistem avansat de control al calității. E o companie independentă care nu aparține niciuneia din corporațiile de producere a sticlei. Fabrica se specializează doar pe producerea geamurilor auto și a accesoriilor  pentru acestea. Datorită acestui fapt compania reacționează prompt la schimbarea condițiilor de piață, precum și la reînnoirea permanentă a gamei de modele de către concernele de automobile. Xinyi Group este unica companie furnizoare de pe piața de piese auto, care a început producerea de geamuri auto pentru cele mai recent apărute modele de autoturisme. Cu toate acestea costul sticlelor pentru astfel de automobile nu depinde de apartenența modelului la o anumită clasă. Trebuie remarcat faptul că, ceilalți producători încep să producă geamuri neoriginale pentru noile modele  doar după doi-trei ani de la producerea de automobile în serie. Teritorial întreprinderea Xinyi Group Glass este amplasată în or. Hong Kong. Geografia realizării producției companiei acoperă mai mult de 100 de țări. Volumul producției anuale a atins cifra de 2 mln. de bucăți, nomenclatorul incluzînd mii de poziții.

Practica a demonstrat că, în ultimii ani la alegerea pieselor de schimb cumpărătorii se conduc mai des de principiul practicității și acordă o atenție deosebită prețului, preferînd branduri mai ieftine. Însă ca și mai înainte, proprietarii de automobile continuă să înainteze cerințe foarte mari față de calitatea produselor livrate. Compania noastră vă oferă geamuri certificate în SUA, unde marca ocupă aproximativ 10% din piața locală de geamuri auto, conform standartului ANSI-Z261. Produsele companiei Xinyi corespund tuturor cerințelor regulilor nr.43 din CEE ONU ale Directivei europene №92/22, de asemenea sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale, inclusiv 9656-1996, ECE R43. Nivelul de organizare a procesului de producție corespunde QS-9000/VDAC. Procesul de producție este realizat la echipamente de tehnologie performantă. La uzinele companiei sunt instalate linii de producere complet automatizate, importate din SUA, Austria, Elveția, Italia și Finlanda.

Specializarea de bază a companiei o constituie geamurile auto și accesoriile pentru ele. Parbrize, lunete, geamuri laterale, geamuri pentru trape pentru un număr foarte mare de modele de automobile – atît pentru cele noi, recent apărute pe piață, cît și pentru cele vîndute demult.

Pentru automobile XYG oferă:

  • Seria SOLAR-X – geamuri reflectoare de căldură.
  • Parbrize laminate, caracterizate prin rezistență mecanică mare, transparență excelentă, rezistență la temperaturi înalte și înghețuri. Circa 30.000 de poziții în oferta companiei.
  • Geamuri auto călite (laterale, lunete). Se deosebesc prin rezistență deosebită și stabilitate termică. Au grosimi diferite – 3.2, 3.5, 4.0, 5.0, 6.0 mm.
  • Geamuri călite cu element de încălzire implantat. Se utilizează pe larg pentru geamuri laterale și spate. Temperatura la suprafața geamului într-un timp scurt se ridică de la 40°C la 70°C, evaporînd umiditatea, bruma, zăpada. În plus, o astfel de abordare a montării firului permite producerea geamului cu antenă încorporată, care primește semnale de televiziune, GPS, HCD, radio FM și AM.
  • Geamuri antiglonț. În special parbrize și geamuri laterale.
  • Geamuri stratificate cu elemente de încalzire.

 

producatorul de sticla auto XYG

 

Xyg livrează produse atît consumatorului cu amănuntul sub brandul Xyg, cît și producătorilor de automobile (livrări OEM). Printre partenerii companiei se numără Nissan, BYD, Foton, Geely, JAC, Chery, Hawtai, Yutong și altele, mai mult de zece la număr.

La uzinele companiei Xinyi Group Glass Co sunt instalate aceleași echipamente ca și la fabricile celor mai mari concerne (Pilkington, SEKURIT SAINT-GOBAIN, Splintex), furnizori de geamuri auto pentru conveierele de automobile. Xinyi Group este echipată cu cele mai moderne cuptoare de producere a geamurilor de la liderii în acest domeniu - Tamglass și Glass Robots. La fabricarea geamurilor auto se folosește sticlă în plăci PPG și peliculă de polivinil butiral de la gigantul chimic Du Pont. Pentru a realiza o rezistență majoră a acoperirii aplicate pe sticlă se utilizează tehnologia unică float, care face produsul mai rezistent la abraziune.

Geamurile Xyg au parametri optici excelenți și o rezistență mecanică mare. Mai mult decît atît, ele au capacitatea de a opri radiațiile ultraviolete și de a rezista la schimbarea bruscă a temperaturii.

Raportul optim preț - calitate al geamurilor auto XYG îl puteți aprecia, procurîndu-le la noi la cele mai mici prețuri.