TYC Brother Industrial Co.,Ltd

tyc 

 

Compania TYC Brother Industrial Co., Ltd a fost înființată în Taiwan în anul 1986. De la bun început compania și-a stabilit obiectivul de a cuceri piața mondială în domeniul opticii auto și a oglinzilor pentru automobile. Compania a investit mijloace financiare considerabile în echiparea cu cele mai moderne utilaje și obținerea licenței pentru utilizarea noilor tehnologii în domeniul opticii. Ca urmare, la sfîrșitul secolului XX compania s-a transformat în unul din cei mai importanți producători de elemente optice pentru automobile din lume. Compania se ocupă de livrarea elementelor optice nu numai pe piața secundară, dar și pe piața pieselor auto originale. Împreună cu așa companii ca DEPO, ESDEPO, LUCID, compania TYC este un furnizor de optică auto originală pentru liniile de asamblare ale uzinelor TOYOTA, MITSUBISHI, NISSAN, HONDA, SUZUKI, MAZDA, care sunt situate în SUA, Germania, Italia, Marea Britanie și lansează automobile pentru piețele interne ale acestor țări.

În prezent compania TYC produce o gamă largă de elemente optice pentru automobile, variind de la lămpile din față și repetoarele de viraj spate pînă la lanterne spate, gabarite, faruri anticeață și oglinzi. Toate produsele sunt proiectate în conformitate cu cerințele și standardele internaționale și sunt fabricate în bază de analogii japoneze. Optica auto e concepută pentru autoturismele europene, americane, japoneze, coreene. O direcție aparte o constituie producerea de optică-tuning specială – în acest domeniu compania ocupă o poziție de lider pe piață. Toată optica TYC trece în procesul de producere testarea fotometrică și corespunde întru totul standardelor SAE/DOT. În producerea de sisteme optice licențiate TYC ocupă primul loc în Europa și SUA.

Optica furnizată pe piața europeană este fabricată în special pentru vehiculele cu volanul situat pe partea stîngă. O importanță deosebită compania acordă calității produselor lansate. Toată materia primă trece în mod obligatoriu o testare minuțioasă. Ce ține de calitatea furnizorilor de materie primă compania se orientează doar pe companiile cu renume. Ca urmare procesul de producere a fost certificat în conformitate cu sistemul de calitate QS9000. În plus, compania TYC dispune de certificatul internațional de calitate ISO 9001:2000.

Gama de sisteme optice ale companiei TYC e completată cu radiatoare, difuzoare, ventilatoare. Compania își extinde în permanență nomenclatorul de produse.

 

producatorul de auto optica TYC

 

Unul dintre avantajele competitive majore ale produsului TYC este calitatea înaltă a produsului la nivelul originalului și costul moderat al pieselor de schimb. Procurînd optica TYC, veți simți avantajele acestei alegeri.

Motto-ul companiei TYC: „Calitate originală la un preț convenabil”

Optica TYC poate fi procurată prin accesarea site-ului www.PARBRIZ-LUX.MD