Producător de parbrize - Sekurit Saint-Gobain

Geamuri auto Sekurit Saint-Gobain

Concernul „Sekurit Saint-Gobain” a fost fondat în anul 1665 prin decizia Guvernului francez pentru edificarea Galeriei oglinzilor a Palatului Versailles.

Într-o anumită măsură, Sekurit Saint-Gobain poate fi numit legiuitor al modei în domeniul produselor din sticlă, deoarece anume această companie a fost lansatorul producției de sticlă călită (stalinit) și a sticlei laminate (triplex). Astăzi compania dispune de 55 de uzine în toate colțurile lumii și furnizează geamuri auto pentru majoritatea vehiculelor din Europa. De-a lungul celor 350 de ani ai istoriei sale, concernul s-a transformat în cel mai mare producător de sticlă, materiale de construcție și finisare, precum și diverse materiale de tehnologie performantă. Concernul ocupă o poziție de lider în Europa și în întreagă lume în ce privește toate tipurile de producție fabricată.

Geamurile auto de marca SAINT-GOBAIN SEKURIT renumite la nivel mondial sunt elaborate în cinci centre de cercetări științifice și trec teste dure în scopul îmbunătățirii calității. Condițiile meteorologice severe (ploaie, îngheț, ceață etc.) afectează nu numai vizibilitatea, dar și contribuie la oboseala șoferului, ceea ce se reflectă asupra securității acestuia. Pentru a preveni aceste probleme „Sekurit Saint-Gobain” a lansat producția a două tipuri de geamuri: de conservare a căldurii și hidrofuge. Fiecare din noi a avut parte de disconfortul legat de temperatura înaltă în salonul automobilului în timpul călătoriei sau după ce automobilul a fost parcat sub razele directe ale soarelui. Pentru a preveni aceste inconveniențe „Sekurit Saint-Gobain” a elaborat geamuri reflectorizante și absorbante de lumină.

În catalogul de produse există o varietate de geamuri auto, atît transparente, cît și nuanțate, cu o mulțime de opțiuni diferite, cum ar fi banda parasolară, încălzirea geamurilor auto, antene, elemente de fixare a oglinzilor, senzori de ploaie etc. pentru automobilele de producție europeană, japoneză, coreeană și americană.

Geamurile auto cu renume mondial de marca SAINT-GOBAIN SEKURIT sunt produse la cele 38 de uzine ale concernului SAINT-GOBAIN. Ele sunt livrate la conveierele celor mai importanți giganți auto, cum ar fi Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes Benz, Volvo, Ford și altele. Pe lîngă acestea SAINT-GOBAIN furnizează geamuri auto și pe piața pieselor de schimb. 

camion cu geamuri auto saint globain

 

Întrucît Saint-Gobain este o marcă comercială destul de renumită, adesea pot fi întîlnite și produse contrafăcute, în special la piețele auto neautorizate. Cum să deosebim parbrizul sekurit de un parbriz fals? În primul rînd, în baza logotipului întreprinderii producătoare, și în al doilea rînd – după acuratețea executării și ambalaj, lipsa oricăror defecte. Dar cel mai bine este de a procura parbrizul Sekurit Saint-Gobain de la un furnizor de încredere.În Chișinău puteți procura geamuri auto SAINT-GOBAIN SEKURIT de la producător la compania SRL „Carauș E.D.”. Vi se propune o gamă largă de geamuri auto pentru diferite mărci și modele de automobile, cu ridicatа și cu amănuntul. Iar calitatea serviciilor de instalare a geamurilor auto în Moldova clienții au recunoscut-o drept cea mai bună. Compania „Carauș E.D.” SRL oferă 2 ani de garanție la instalarea sticlei pentru orice automobil.