Producătorul de geamuri auto – Grupul FYG

FY

 

Fabricile FUYAO sunt dotate cu echipamente moderne fabricate în Finlanda, SUA, Japonia, Italia, Elveția și Franța. În producția de geamuri auto majoritatea proceselor sunt automatizate, se utilizează pe scară largă tehnica robotică.

Grupul Industrial FUYAO GLASS are patru uzine specializate în producerea de geamuri auto situate în orașele Fuqing, Shanghai, Tsunchin, Chantsun și trei uzine specializate în producerea de sticlă plată (float), care utilizează cele mai avansate echipamente importate din diferite țări. Rotația anuală a „FUYAO GLASS” constituie 310 milioane de dolari SUA, iar capitalul total este de 600 de milioane de dolari SUA. Compania produce peste 5 milioane de seturi de geamuri auto și 350.000 de tone de sticlă plată pe an. În cadrul companiei activează peste 8.000 de angajați.

Prețul convenabil și calitatea înaltă constituie cartea de vizită a concernului FUYAO Group. Fiecare geam auto cu logo-ul FYG înainte de lansarea pe piață trece prin proceduri riguroase de control al calității în secția de asigurare a calității producției a companiei FUYAO. Produsele companiei sunt asigurate cu certificate de control al calității ISO 9002, QS-9000, VDA6.1 și ISO 14000. 

 

producartorul de geamuri auto Fuyao Glass

 

FUYAO GLASS este o filială a celui mai mare producător de geamuri de siguranță pentru automobile SAINT-GOBAIN SEKURIT și este cel mai mare producător de geamuri auto din Asia. Certificarea sistemului de calitate la standarde internaționale ISO9002, QS9000, VAD 6.1, ISO 14001, TS 16949 permite grupului FUYAO GLASS să dețină cu temeinicie poziția de lider pe piața de geamuri auto. Produsele FUYAO GLASS au trecut în străinătate încercările pentru corespunderea cerințelor Regulamentului ECE R43 UE și ale standardului SUA FMVSS 205 DOT, standardului rusesc PCT, standardului austriac AS 2080, standardului chinezesc GB 9656. Semnele încercărilor de omologare trecute sunt indicate pe eticheta geamurilor și sunt confirmate prin certificate de conformitate străine și chinezești.

Astăzi geamurile auto de producția FUYAO în volume mari se exportă cu succes în țările din Asia, America, Australia, Europa și Rusia. Pe piața internă concernul FUYAO Group livrează geamuri auto pe conveierele a 50% din producătorii de automobile, inclusiv GM, Ford, Daimler Chrysler, Volkswagen, Volvo, PSA Peugeot Citroen Group, Toyota, Honda, Suzuki, Nissan, Mitsubishi, Hyundai. Furnizînd geamuri auto pe conveierele producătorilor și pe piețele secundare, compania FUYAO vinde anual peste 20 milioane de geamuri auto. Geamurile auto cu logo-ul „FY” pe merite sunt suprasolicitate la nivel mondial. De exemplu, produsele concernului acoperă 55% din necesarul liniilor de asamblare a automobilelor la uzinele situate în Asia, 40% din piața serviciilor auto în Europa și Asia, 10% din piața geamurilor auto în SUA și 15% din piața geamurilor auto în Australia.

Fuyao Glass e deținătorul „Medaliei de Aur” oferite de compania Ford ca „cel mai bun furnizor de geamuri auto din lume pentru anul 2000”.

Geamurile auto FYG pe bună dreptate au o reputație înaltă, ocupînd poziția de lider după volumul vînzărilor pe teritoriul Republicii Moldova. Datorită contactelor personale ale conducătorului companiei noastre SRL „Carauș E.D.” c FUYAO, cooperarea directă ne permite să oferim geamuri auto cu logo-ul FYG la cele mai mici prețuri în Moldova.