Explicația specialistului, pe ce vreme este mai bine de a înlocui geamul auto.

O istorie tipică a unui client: „Astăzi am decis să înlocuiesc geamul auto. A început să plouă. Nu, va fi mai bine să amîn înlocuirea geamului pentru o vreme mai bună”.  Astfel se gîndesc majoritatea conducătorilor auto și greșesc.

Explică Andrei Ocunev, specialist în instalarea geamurilor auto la firma SRL „Сarauș E.D.” cu o vechime în muncă de 10 ani:

  images/sika.jpg

„Noi instalăm geamuri auto: parbrize, lunete, geamuri laterale în boxe specializate încălzite. Montarea geamurilor auto se realizează în conformitate cu norme tehnologice stricte. După lipirea geamului, automobilul trebuie să stea nemișcat încă 2 ore.

Acest fapt ne permite să oferim o garanție pentru geamul înlocuit pe un termen de 2 ani. Acest lucru înseamnă că, geamul este instalat trainic, el nu va cădea, locurile de joncțiune ale geamului cu caroseria sunt ermetice și nu lasă să treacă apa. Aici sunt importante multe detalii și subtilități ale calității de instalare a geamului auto, însă o importanță și mai mare o au materialele folosite.

Lucrăm cu adezivul Sika mai bine de 8 ani. Am încercat și alte tipuri de adezive, însă cu siguranță adezivul Sika este superior celorlaltor. Acesta îmbină în sine cele mai bune proprietăți ale poliuretanilor și siliconilor modificați. Nu degeaba concernele auto folosesc adezivul Sika în procesul de lipire a geamurilor auto pe conveier. Să ne uităm la caracteristicile adezivului Sika:

images/Sika_Logo1.jpg Adeziv rezistent la apă, rezistent la coroziune. Are o rezistență, elasticitate și flexibilitate mecanică. La producția adezivului Sika se folosește o tehnologie inovatoare: All-Season-Technology, și anume tehnologia în orice condiții de vreme.

 

images/Sika_Logo1.jpg Adezivul nu conduce curentul electric, este rezistent la variațiile de temperatură și acțiunea umidității. Temperatura de aplicare de la -10°C pînă la + 35°C. Nu conține grund;

 

images/Sika_Logo1.jpg Timpul SDAT (de imobilizare a automobilului de la 1 oră pînă la 4 ore, în dependență de numărul de airbag-uri și dimensiunile geamului);

 

images/Sika_Logo1.jpg Aprobat pentru utilizare de către cei mai importanți producători de automobile; colaborare de succes cu lideri mondiali precum BMW, Audi, Porsche, Volkswagen, Daimler, Skoda, Fiat și altele.

 

Și cel mai important e -

images/Sika_Logo1.jpgCalitatea și fiabilitatea! Produsele Sika au trecut încercări reale în cadrul testelor de impact și corespund celui mai strict standard de calitate FMVSS 212/208 (SUA). Aceasta înseamnă că adezivul a făcut față încercărilor în condiții extreme, și este fabricat în conformitate cu sistemul de calitate ISO 9001/14001.

 

Important!

images/Sika_Logo1.jpg Durată lungă de exploatare – Adezivul Sika nu conține substanțe care provoacă coroziune. Adezivul este rezistent la acțiunea razelor UV și a factorilor meteorologici nefavorabili, are o rezistență specifică foarte mare și nu se supune îmbătrînirii.

După cum se vede, ploaia și umezeala nu exerciță absolut nici o influență asupra calității instalării geamurilor auto la compania noastră.

De asemenea realizăm repararea geamurilor auto , protecția geamurilor cu ajutorul nano-acoperirii Pro-Tec, lustruirea farurilor.

Îmi place istoria. Am aflat că Sika este un concern elvețian fondat în anul 1910. Kaspar Winkler a creat primul produs inovator pentru hidrozolarea betonului! Mai bine de un secol compania urmează cu strictețe principiile de inovare și de îmbunătățire a calității materialelor produse. Acest lucru permite companiei „Sika” de a fi liderul nr.1 în lume în domeniul producției materialelor adezive și auxiliare.

images/Sika_Logo1.jpgCompania Sika are grijă de siguranța și confortul Dumneavoastră.

Cei mai buni aleg cel mai bun! Noi am ales Sika!!!

Vă dorim drumuri fără incidente!

R. Carauș,  A. Ocunev   (noiembrie 2016)

 


оценка: 2.9
всего голосов: 1873

0