Instalarea geamului auto. La ce atragem atenție:

images/8.pngInstrumentele cu care lucrează instalatorii trebuie să fie profesioniste: ventuzele, coardele pentru îndepărtarea geamului, daltele, etc. Interesați-vă despre vechimea în muncă a specialiștilor. Instalatorii noștri au o vechime în muncă de la 5 pînă la 13 ani. Fiecare din ei instalează peste 1500 de geamuri pe an la diferite tipuri de automobile.

images/9.pngMaterialele consumabile. Noi lucrăm cu adezivul „Sika” și „Betaseal”, folosite la lipirea geamurilor de către concernele constructoare de automobile.

images/10.pngRespectarea procesului tehnologic. După lipire, automobilul trebuie să stea nemișcat 2 ore, pentru ca adezivul de polimer să se usuce. Întregul proces de înlocuire a geamului durează 2,5-3 ore. În decurs de 24 de ore trebuie să respectați regulile de exploatare a automobilului.

images/11.pngOferirea garanției. Noi oferi un talon de garanție pentru 2 ani. Acest lucru înseamnă că geamul nu se va dezlipi, nu va curge apă prin el.   

images/12.pngVă recomandăm să acoperiți geamul auto cu nano-acoperirea Antiploaie.  

Mai multe detalii despre producătorii de geamuri auto citiți pe site-ul www.parbriz-lux.md, în articolul „Securit, Pilkington sau ...Cine este mai bun dintre producătorii de geamuri auto”. În acest articol am încercat să efectuăm o cercetare independentă proprie.

Acest articol este pregatit de catre Caraus Raisa pentru saitul www.parbriz-lux.md 


Va dorim drum bun!


оценка: 3.0
всего голосов: 1602

0