Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 600

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

 

Hummer H3 reprezintă un SUV al companiei americane Hummer, ceva mai mic în dimensiuni decît precedentele două. Aspect elegant, geamuri auto calitative, forță și putere. S-a lansat între anii  2005 – 2010 la uzinele din SUA (Shreveport, Louisiana) și Africa de Sud (Port Elizabeth). Folosește drept bază platforma GMT345, utilizată de asemenea la modele Chevrolet Colorado/GMC Canyon. H3 a fost cel mai mic din gama de modele Hummer și s-a lansat cu caroserii break și pick-up (Hummer H3T). În luna august 2003 a fost semnat un set de acorduri cu cea mai mare corporație automobilistică din lume „General Motors” cu privire la organizarea producerii automobilelor „GM” în Kaliningrad. Peste hotarele SUA uzina „Autotor” a devenit a doua după producția din Africa de Sud (Port Elizabeth), unde s-a produs acest model.

Punctele forte ale automobilului – acesta are un șasiu sigur, un grad înalt de protecție și, desigur, un aspect brutal. Însă toate avantajele modelului rămîn în umbra unui singur dezavantaj major – consumul excesiv de combustibil. Cu toate acestea trebuie să recunoaștem că, aspectul luxos al Hummer-ului îi face pe toți să privească cu admirație în urma acestui automobil, iar pentru unele persoane efectul produs devine cea mai importantă și semnificativă caracteristică tehnică a automobilului dintre toate pe care le are el. De asemenea o revizuire video a acestui automobil o puteți privi, făcînd clic pe acest link, plus bonus – idee pentru tuning.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.