Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 3.5
всего голосов: 464

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898, 022 719042, Râșcani 078808878

Renault Magnum

Renault Magnum și-a găsit parbriz la compania noastră

Pentru Renault Magnum sunt disponibile geamuri de la Pilkington (Europa), XYG (China).
Renault Magnum – model de top al camioanelor pentru transporturi pe distanțe lungi, lansate de compania de Renault Trucks. Văzînd o singură dată camionul Renault Magnum, niciodată nu-l veți confunda cu alte camioane. Aspectul unic al cabinei este divizat în două părți: în partea inferioară – șasiul și agregatul de forță, în partea superioară – spațiul șoferului și organele de comandă.

La avantaje camionagiii adesea atribuie motoarele econome și liniștite, salonul spațios cu aspect original, suspensia confortabilă și sistemul de frînare eficient. Minusuri la Renault Magnum sunt puține, iar principalul dintre ele – îmbarcarea incomodă în cabină – este cunoscut de ani de zile.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.