Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 702

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

Montare parbriz Volkswagen Transporter

Volkswagen Transpoter – este un mini van excelent, și rezistent. Rădăcinile mărcii Volkswagen vin din anul 1933, când Adolf Hitler a însărcinat pe reprezentantul «Daimler-Benz» Jakob Werlin și Ferdinand Porsche, să elaboreze un automobil calitativ pentru popor, care nu vă fi mai scump de 1000 reichsmark
Pe o hârtie Hitler a desenat schiță, unde a marcat momentele principale în proiectul sau, și in calitate de constructor a fost ales Ferdinand Porsche. Viitorul automobil a fost numit «Volks-Wagen» (automobil pentru popor)
Astăzi Volkswagen este foarte răspândit în Moldova. Timp de 65 ani au fost construite 5 generații a modelului Transporter, și fiecare a lăsat urma în memoria fanilor mărcii Volkswagen.
În centrul specializat a fost montat parbrizul pentru Volkswagen 5 serie. Clientul a rămas mulțumit de lucrul îndeplinit rapid și calitativ.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.