Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 3.1
всего голосов: 700

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

Citroen Jumper

Montarea rapidă a parbrizului pentru ambulanta Citroen Jumper, a fost efectuată de specialiștii noștri . Pentru acest Citroen a fost montat parbrizul Стекло Люкс.
Marca Citroen este de originea franceza, a apărut în anul 1919. Astăzi automobile acestei mărci putem vedea in diferite modificări.
Inițial Citroen producea automobile ieftine, dar creatorul Andre Citroen a înțeles, ca succesul comercial depinde de vânzarea lucrurilor simple dar tehnologice, si promovarea corecta. 10 ani denumirea companiei figura pe Turnul Eifel, pentru ce a nimerit in cartea Guinness World Records pentru cea mai mare publicitate. Pe turnul denumirea Citroen era luminata de 125 mii lămpi. Tot la noi puteți găsi elemente optice și elemente de caroserie Citroen.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.