Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 3.1
всего голосов: 707

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

Mercedes Actros 2015

Specialiștii noștri au primit o satisfacție profesională adevărata, de la montarea parbrizului original Pilkington pentru Mercedes-Benz Actros 1845 2015. În afară de senzor de ploaie și lumină, parbrizul a fost dotat cu camera infraroșie, navigare și încălzire.
Parbrizele Pilkington reflecta pană la 30% din lumina solară și căldură (de 5 ori mai mult ca sticla obișnuită). Parbrize cu marcare Sigasol creează confort climatic plăcut, mai ales în transport de generația nouă, la care sticla ocupă o suprafață mare. Siglasol are un strat din pelicula infraroșie reflectoare, care se află intre două sticle.
Mercedes-Benz Actros aparține seriei camioanelor de tonaj mare, de la 18 pana 25 tone. Trăsătura distinctivului sensor a Mercedes Actros e sistemul de control electric «Teligent», care în timp real prelucrează informația de la senzori din diferite parți ale automobilului, urmărește sarcina și uzarea motorului, cum funcționează transmisia și sistemul de frânare.
Din iuliu 2008, compania Mercedes- benz este primul producător care echipează seria Actros cu cutia de viteze complet automatizată.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.