Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 638

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

 

Instalarea parbrizelor de la Sekurit Saint Gobain la Mercedes 212, anul 2014

Prezintă interes noile tehnologii ale acestui automobil. Tehnologia Adaptive Main Beam Assist folosește camera de pe parbriz pentru a recunoaște vehiculele care vin din sens opus și dirijează iluminarea, astfel încît aceasta să nu orbească conducătorii auto.

Lumina de întîlnire a farurilor este de pînă la 300 de metri. Dacă pe drum lipsesc mijloace de transport, sistemul de elemente optice efectuează automat o trecere la lumina de drum a farurilor.

În anul 2013 Mercedes a suferit unele schimbări, care i-au atribuit forme mai moderne și mai solide. Partea din față a caroseriei a obținut un aspect total nou: optica din față distinctă, care își începe tradiția din anul 1995, a fost integrată într-un monobloc; a fost renovată capota și bara de protecție din față. Farurile duble au fost înlocuite pe singulare cu lanterne de circulație de zi cu LED-uri. Complet nouă a devenit grila radiatorului, pe care se plasa emblema companiei, ceea ce anterior a fost disponibil doar pentru automobilele C-Class. În partea din spate a automobilului au fost revizuite elementele optice și bara de protecție.Lanternele din spate noi, orizontal structurate cu LED-uri, cu aspect în două tonuri accentuează lățimea caroseriei și sunt echipate cu un design de noapte caracteristic.

Partea frontală a structurii de forță la Mercedes-Benz E-Class are o zonă de deformare cu patru niveluri, astfel încît energia de impact se stinge mult mai eficient. Caroseria se compune din oțel de înaltă rezistență în proporție de 72%. Totodată s-a consolidat în mod semnificativ construcția părții din spate a caroseriei, care a devenit mai rigidă cu 30%.

Testele de impact din anul 2015 au arătat cele mai bune rezultate. Automobilul a cîștigat premiul „Cel mai sigur automobil +”.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.