Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 661

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

 La centrul nostru de deservire s-a adresat după geamuri noi proprietarul automobilului BMW Seria 3. Menținăm că avem nu doar parbrize pentru BMW, dar și geamuri laterale și lunete la toate seriile BMW, precum și faruri, lanterne, elemente optice și piese de schimb pentru caroserie pentru diferite modele de BMW.

 Istoria automobilului BMW Seria 3 a început încă în anul 1975. Mai bine de 40 de ani BMW Seria 3 reprezintă întruchiparea perfectă a unui sedan de tip sportiv.

 De atunci s-au lansat peste 12 milioane de automobile.

 Automobilele BMW seria 3 moderne au o gamă largă de motoare cu benzină și diesel, transmisie – cu 6 trepte „mecanică”, sau cu 7 sau 8 trepte „automată”. Vorbind de motoare BMW – epoca motoarelor atmosferice finisează, în schimb vine sistemul de turbosupraalimentare dublă TwinPower Turbo. Din păcate, așa e realitatea. Fanii trebuie să se grăbească și să procure un BMW M3 cu puternicul său motor cu 8 cilindri!

 BMW Seria 3 are menirea de a oferi bucuria de a conduce, adică de a merge repede și încrezut atît pe drum drept, cît și pe serpentină.

 

 

 

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.