Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 871

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

 

Denumirea „Polo” provine de la denumirea sportului de elită. Volkswagen Polo s-a recomandat drept un automobil sigur atît pentru șofer, cît și pentru pasageri. În conformitate cu rezultatele testelor de impact Euro NCAP din anul 2009, el a primit cel mai mare număr de puncte: cinci „stele” din cinci.

Volkswagen Polo (VW Polo) – autoturism urban produs de compania Volkswagen în diferite versiuni în mod continuu din anul 1975. Pe parcursul istoriei de 40 de ani s-au vîndut circa 9 milioane de exemplare de automobile Polo.

Polo sedan, fiind un model modern, totodată încorporează întreaga experiență de elaborare a construcției automobilelor Volkswagen de odinioară. Volkswagen Polo s-a produs cu caroserii de tip hatchback, sedan, break și furgon pasager-marfar. VW Polo se clasează în mod constant în top zece cele mai bine vîndute automobile din Europa.

În anul 2010 Volkswagen Polo, pe baza căruia a fost construit Polo Sedan, a devenit „Automobilul Anului în Europa”, depășind pe Toyota iQ și Opel Astra.

La companie sunt disponibile elemente optice pentru Volkswagen Polo, faruri, lanterne, faruri anticeață.

 

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.