Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 897

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878 

Marca HONDA – numită în cinstea fondatorului Soichiro Honda.

Prezentat pentru prima dată la Salonul de automobile din Tokyo în anul 1995, automobilul Honda CR-V a devenit unul din primii reprezentanți ai generației actuale de SUV-uri. Datorită dimensiunilor sale practice și carosabilității excelente, el a devenit destul de popular. Trăsăturile caracteristice ale noului aspect al modelului – grilă de radiator cu trei grinzi orizontale, optica frontală plasată profund și lanterne din spate verticale, comune tuturor generațiilor Honda CR-V. Automobil cu design european, care diferă de alte modificații, are bara de protecție din față diferită, faruri frontale cu LED-uri și lanterne LED 3D-design.

Din momentul lansării sale în anul 1995 în întreaga lume au fost vîndute peste cinci milioane de modele CR-V.

Ryoji Nakagawa, conducătorul proiectului  pentru modelul CR-V declară:                                            

„Scopul primei generații a fost de a îmbina cele mai bune elemente ale automobilului și ale crossover-ului. În noul CR-V am reușit să realizăm un echilibru perfect dintre eficiența automobilului și funcționalitatea și siguranța crossover-ului. În același timp am creat un model care este unul universal, multifuncțional și eficient”. 

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.