Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 3.0
всего голосов: 670

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

Compania constructoare de automobile DAEWOO s-a lansat în anul 1972 în Coreea de Sud, Seul. Cea mai dinamică dezvoltare a început din anul 1993, odată cu începerea cooperării cu General Motors. Din anul 1993 compania a lansat sedanul Prince, precum și o variantă mai comodă Brougham. Brougham a fost realizat în baza automobilului Opel Senator, care la acel moment a fost deja scos din producție. Majoritatea modelelor lansate de compania Daewoo au fost realizate pe baza modelelor Opel. Chiar și geamurile auto Daewoo practic nu diferă de geamurile de pe unele modele Opel.
„Calitatea și accesibilitatea – Demnitatea noastră!” - motto-ul companiei DAEWOO. Anume cu acest motto a fost instalat parbrizul la Daewoo Matiz de la producătorul XYG. Geamurile auto de la producătorul chinez XYG sunt și calitative și la prețuri accesibile.
Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.