Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 893

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

Parbrize, lunete, geamuri laterale pentru Opel sunt mereu disponibile la firma SRL „Carauș E.D.”.

Pentru prima dată compania Opel și-a prezentat noul model Astra F în anul 1991 la expoziția auto din Frankfurt. Opel Astra de prima generație oferea o gamă largă de modificații, care constau din două hatchback-uri, un sedan, break-ul „Caravan” și versiunea sa comercială cu 3 uși pentru transportul de mărfuri – „Astravan”. Tot atunci au debutat și două modificații sportive: GT și GSI. În exteriorul modelelor restilizate Astra au apărut grilă falsă a radiatorului, faruri, oglinzi, mînerele ușilor și jante noi.

Opel oferă o gamă largă de modificații. Astra poate fi diferită: stăpînită și rapidă, familială și individuală.

Astra se distinge printr-o aerodinamică excelentă, iar elementele de caroserie – printr-o rezistență deosebită. În caroseria noii Astra se folosesc circa 20 de feluri de oțel. Cea de-a doua generație Opel diferă prin rezistența la coroziune îmbunătățită. Opel oferă o garanție de 12 ani contra coroziunii străpunse.

 

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.