Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 874

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

 

Minivanul Mitsubishi Space Wagon s-a lansat în anul 1983 și s-a fabricat pînă în anul 2004. Acum el se produce sub denumirea de Mitsubishi Grandis.

Acest minivan cu cinci uși a obținut o caroserie zincată cu proprietăți aerodinamice excelente. Automobilul este echipat cu motoare puternice, care ating viteza maximă de 180 și 185 km/h. Designul original „cu fațete”, realizat într-un stil industrial, pune în evidență acest automobil în fluxul de automobile.

„După un autoturism nu e nevoie de mult timp să te obișnuiești cu „Space Wagon””, - spune proprietarul automobilului. „Capota vizibilă permite să simți bine dimensiunile din față, iar oglinzile exterioare mari îți ajută să controlezi situația din spate și din părți.

„Mitsubishi Space Wagon”  este perfect pentru călătoriile confortabile pe distanțe lungi. Spațiul salonului este organizat foarte comod: scaunele pot fi deplasate pe glisiere, schimbate sau scoase cu totul din automobil. Panoul de instrumente amintește de Galant, însă maneta de viteze a cutiei de transmisie este instalată nu între scaune, dar pe panou.

 

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.