Galerie foto - Lucrarile noastre

Parbrize, geamuri laterale si lunete noi montate


оценка: 2.9
всего голосов: 865

În trei centre de deservire specializate din or. Chișinău, fiecare săptămâna montam cu garanție peste 120 parbrize pentru diverse tipuri de transport. Specialiștii firmei au experiență în domeniu de peste 10 ani. Avem cele mai bune prețuri. Rapid, calitativ, și responsabil.

Servicii reparații parbrize, și aplicare soluție Anti-Ploaie. Expert №1 pe toate tipuri de geamuri auto. Primiți o consultație gratuită de la specialiștii noștri:

Botanica 078 808 877, Sculeni 078 808 898022 719042, Râșcani 078808878

Opel Zafira

Opel Zafira reprezintă un hatchback de familie de producție germană, care se lansează din anul 1999 pînă în prezent.

Elaborat cu sprijinul companiei Porsche, Opel Zafira a fost prezentat pentru prima dată în anul 1997 la salonul auto din Frankfurt. Versiunea de serie a fost pusă în vînzare cu doi ani mai tîrziu și s-a fabricat pînă în anul 2005, cînd a fost înlocuită cu cea de-a doua generație a modelului. Modelul de prima generație se deosebește la exterior prin grila radiatorului compactă cu contur cromat fin și prin faruri mari de formă alungită originală. Caroseria este încinsă cu molding din material plastic nevopsit, care protejează barele de protecție, ușile și aripile roților de deteriorări minore. Cea de-a doua generație a modelului este de proporții mai mari, mai încăpătoare și mai solidă datorită trecerii la noua platformă Delta. Împreună cu dimensiunile generale au crescut în dimensiuni și farurile, grila falsă a radiatorului și lanternele din spate. Automobilul a obținut un salon cu șapte locuri, cu trei rînduri de scaune și sistem de transformare Flex7.

Alte lucrăriFollow Parbriz-Lux Chisinau's board Parbriz-Lux | Geamuri auto in Chisinau on Pinterest.